Team Programs 
2019/2020

We are very passionate about our teams' drive, skill and sportsmanship. OBA offers four different teams: the Elite, the Provincial A, the Provincial B and the Pre-Provincial teams. Tryouts are available if you’d like to become part of our team! Schedules and fees are listed below.

Team 2: Provincial A

2019 - 2020 Year Season

Starting September 1 - August 31

(Joining provincial A tournaments)

Team 2 Training Schedule:

4 times weekly training year round

  • Tuesday    07:00 pm - 09:30 pm (2.5 hours) Technique training

  • Thursday  07:00 pm - 09:30 pm (2.5 hours) Technique training

  • Saturday   10:00 am - 12 :30 pm  (2.5 hours) Ladder (Internal matches)

  • Sunday     01:00 pm - 02:30 pm (1.5 hours) Fitness (All teams together)

Team 3: Provincial B

2019 - 2020 Year Season

Starting September 1 - August 31

(Joining provincial B tournaments)

Team 3 Training Schedule:

4 times weekly training year round

  • Tuesday   05:00 pm - 07:00 pm (2.0 hours) Technique training

  • Thursday 05:00 pm - 07:00 pm (2.0 hours) Technique training

  • Saturday  10:00 am - 12:30 pm (2.5 hours) Ladder (Internal matches)

  • Sunday    01:00 pm - 02:30 pm (1.5 hours) Fitness (All teams together)

Team 4: Pre-Provincial

2019 - 2020 Year Season

Starting September 1 - August 31

(Joining district and school tournaments)

Team 4 Training Schedule:

4 times weekly training year round

  • Wednesday 05:00 pm - 07:00 pm (2.0 hours) Technique training

  • Friday          05:00 pm - 07:00 pm (2.0 hours) Technique training

  • Saturday      10:00 am -   12:00 pm (2.0 hours) Ladder (Internal matches)

  • Sunday         01:00 pm - 02:30 pm ( 1.5 hours) Fitness (All teams together)

Pre-Team

2019 - 2020 Year Season

Starting September 1 - August 31

(Prepare for join team training)

Pre-Team Training Schedule:

2 times weekly training year-round

  • Monday      05:00 pm - 07:00 pm (2.0 hours) Technique training

  • Saturday     03:00 pm - 05:00 pm (2.0 hours) Technique training

TEAM 1:  Elite

2019 - 2020 Year Season

Starting September 1 - August 31

(Joining international and national tournaments)

Team 1 Training Schedule:

4 times weekly training year round

  • Wednesday 07:00 pm - 09:30 pm (2.5 hours) Technique training

  • Friday           07:00 pm - 09:30 pm (2.5 hours) Technique training

  • Saturday      12 :30 pm - 03:00 pm (2.5 hours) Ladder (Internal matches)

  • Sunday         01:00 pm - 02:30 pm (1.5 hours) Fitness (All teams together)

Contact

905.604.7898

Wechat: ONBadmintonAcademy

7400 Woodbine Ave, Unit 4, Markham, ON L3R 1A5 Canada

Help Desk Telephone Hour

Monday - Friday 4:30 pm - 8:30 pm

Saturday 10 am - 8:30 pm

Sunday 12 pm - 8:00 pm

Follow

  • Black Instagram Icon

Gym Open Hour

Monday - Friday 3:00 pm - 10 pm

Saturday 10 am - 10 pm

Sunday 10 am - 9 pm

Other Time Open by Booking

©2017 BY ONTARIO BADMINTON ACADEMY